Με ποιούς τρόπους παραγγέλνω προϊόντα από το www.ekava.gr;

Ο βασικός τρόπος παραγγελίας προϊόντων από το ekava.gr είναι μέσα από την ιστοσελίδα του ekava.gr, στην διεύθυνση ekava.gr, είμαστε στη διάθεση σας 24/365, ολόκληρο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Εν τούτοις, αποδεχόμαστε παραγγελίες που υποβάλλετε μέσω:

  1. Email, στη διεύθυνση info@ekava.gr, ολόκληρο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου.
  2. Τηλεφώνου, στον αριθμό +2251048919 με απλή αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα, τις εργάσιμες ημέρες από 10:00 έως 23:00
  3. Μπορείτε να περάσετε από το κατάστημά μας, Ελευθερίου Βενιζέλου 20 και να δώσετε από εκεί την παραγγελία σας. Παρακαλούμε θερμά όπως προηγηθεί τηλεφώνημά σας ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που επιθυμείτε βρίσκονται στις αποθήκες της έδρας μας, εάν επιθυμείτε να τα παραλάβετε άμεσα.

Θέλουμε εδώ να επαναλάβουμε ότι η παραγγελία σας μέσα από την ιστοσελίδα του ekava.gr είναι η καλύτερη μέθοδος, γιατί εξασφαλίζει την πληρότητα των στοιχείων της παραγγελίας, ελαχιστοποιεί τα όποια προβλήματα που μπορεί να προέρχονται από τον ανθρώπινο παράγοντα (λάθη, παρερμηνείες εντολών κλπ.).

Συνιστούμε την χρησιμοποίηση τηλεφωνικής παραγγελίας μόνο στις περιπτώσεις παραγγελιών προϊόντων μεγάλων ποσοτήτων, όγκου, βάρους ή αξίας, οπότε η συνεννόηση σχετικά με τον τρόπο αποστολής, παραλαβής κλπ. είναι συνήθως απαραίτητη.

Το ωράριο εκτέλεσης παραγγελιών είναι καθημερινά:

Δευτέρα – Σάββατο
08:00 – 14:00
(με διανομή εντός πόλης)

ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ
Οι παραγγελίες που δίνονται ηλεκτρονικά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα τις παραπάνω ημέρες και ώρες, θα εκτελούνται αυθημερόν, αναλόγως πάντα της διαθεσιμότητας των προϊόντων.
Τα Delicatessen προϊόντα, λόγω της ιδιαιτερότητας τους ως ευαίσθητα προϊόντα τροφίμων, θα παραδίδονται αποκλειστικά και μόνο στους εντός πόλης πελάτες για να διατηρηθεί το προϊόν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες παράδοσης, προς τον πελάτη.

ΕΝΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Οι παραγγελίες που δίνονται ηλεκτρονικά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα τις παραπάνω ημέρες και ώρες, θα εκτελούνται εντός 2 εργάσιμων ημερών.

ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΑΣ
Οι παραγγελίες που δίνονται ηλεκτρονικά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα τις παραπάνω ημέρες και ώρες, θα εκτελούνται εντός 1 εργάσιμης ημέρας. Οιαδήποτε καθυστέρηση παρουσιαστεί από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, αφορά αποκλειστικά την τελευταία.

Καλάθι αγορών
Κάντε κύλιση στην κορυφή