Ποιές χώρες/περιοχές καλύπτει το ekava.gr?

Το ekava.gr αποστέλλει τη παραγγελία σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε εντός Ελλάδας.

Αν σας ενδιαφέρει η αποστολή σε άλλη χώρα ή σε μεγαλύτερες ποσότητες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά για το κόστος αποστολής. Για τις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν χρεώνουμε ΦΠΑ αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε πως κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας ενδέχεται να κληθείτε να πληρώσετε επιπλέον φόρους/έξοδα.

Πότε θα παραλάβω τα προϊόντα που παρήγγειλα;

Κατά τη διαδικασία την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, η αποστολή τους από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Η παράδοση τους κυμαίνεται από τον φόρτο της μεταφορικής εταιρίας. Για νησιωτικούς προορισμούς καθώς και δυσπρόσιτες περιοχές εκτός Λέσβου, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

ΕΝΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΕΝΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ : Αν η παραγγελία σας είναι πάνω εντός Λέσβου τότε μπορείτε να έχετε δωρεάν παράδοση, χωρίς χρέωση, εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Δωρεάν μεταφορικά.

ΕKΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

Η μεταφορική εταιρεία είναι η Ταχυδέμα

Αν η παραγγελία είναι, εκτός Λέσβου, υπάρχει  σταθερή χρέωση 3,20€ (έως 2 κιλά) + 1,00€ (για κάθε επιπλέον κιλό)

Σε περίπτωση αντικαταβολής ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος των 2,00€.

Σε περίπτωση που θέλετε κάποια υπέρβαρη παραγγελία (πχ ασκούς) παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την παραγγελία σας

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Για όλες τις παραγγελίες εντός Λέσβου υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας στην διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 20, και στο τηλέφωνο 22510.48919 χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα σας ενημερώσουμε με ένα email ώστε να περάσετε να τη παραλάβετε.

Το κατάστημα μας λειτουργεί:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-23:00
Σάββατο 12:00-23:00

Ελευθερίου Βενιζέλου 20
τηλ.: 22510.48919

Η παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να γίνει εντός 2 εβδομάδων από τη στιγμή που θα είναι έτοιμη.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος που έχετε παραγγείλει θα ενημερωθείτε με email ή μέσο τηλεφώνου για την παραγγελία σας.

Αν το προϊόν που ψάχνεται δεν είναι διαθέσιμο χρησιμοποιήστε το live chat ή επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω email ή μέσω τηλεφώνου για την εξυπηρέτησή σας.

Καλάθι αγορών
Κάντε κύλιση στην κορυφή